SweetArtZZ
 
Samera

Over ons!

Hi! Ik ben Samera, 34 jaar, moeder van 2 stoere jongens, partner van Martin en eigenaresse van SweetArtZZ.

Ik heb al van alles gedaan in het leven; heb veel gereisd, verschillende opleidingen/cursussen gedaan, een loopbaan als assistent manager bij de krant gehad en ben marketingassistent geweest. Mijn creatieve brein bleef echter altijd actief en mijn liefde om te werken met kinderen en mensen echt iets te leren, zette mij ertoe om een gokje te wagen en voor mijzelf te beginnen. Dit was in mei 2012.

Inmiddels 2 kinderen en al behoorlijk wat bekendheid wat betreft SweetArtZZ verder, kan ik oprecht zeggen dat ik NOOIT HOEF TE WERKEN, zo zeg je dat dan he als je doet wat je het allerliefste doet!

Sinds september 2016 volg ik ook nog een 4-jarige opleiding tot Allround visagiste/grimeuse/haarwerken om mijn kennis nog meer te verbreden en dit hopelijk weer aan mensen door te kunnen geven. Omdat ik het steeds drukker krijg, heb ik inmiddels ook wat helpende handjes waaronder van mijn partner in Crime Joyce.

SweetArtZZ biedt een hoop leuke diensten aan zoals kinderworkshop en feestjes, Grote meidenparty's, Creatieve workshops voor volwassenen en natuurlijk doen wij aan schminken, eye-designs en zetten wij diverse soorten tattoos op allerlei feesten, festivals en evenementen. Sinds kort doen wij ook aan ballonvouwen.