SweetArtZZ
 

Algemene Voorwaarden SweetArtZZ

RESERVERINGSVOORWAARDEN WORKSHOPS PARTICULIEREN

 • Een workshop/boeking is definitief gereserveerd als het geld op onze rekening zichtbaar is tenzij anders is overeengekomen.
 • Wanneer de overeengekomen kosten niet binnen de gestelde termijn zijn overgemaakt op onze rekening, annuleren wij de gemaakte afspraak. De dag kan dan weer gereserveerd worden door een ander.
 • Indien er sprake is van overmacht kunnen wij de workshop annuleren. Je krijgt dan de betaling retour of kan in overleg een andere datum bespreken.
 • SweetArtZZ is niet aansprakelijk voor opgelopen schade tijdens de workshops.
 • Reserveringen kunnen tot 5 dagen voor de geboekte datum kostenloos geannuleerd worden.Indien de reservering minder dan 5 dagen voor de geboekte datum geannuleerd wordt, rekent SweetArtZZ 50% van de rekeningkosten.
 • Indien de reservering minder dan 48 uur voor de geboekte datum geannuleerd wordt, rekent SweetArtZZ 100% van de rekening kosten.Deze kosten brengen wij in rekening omdat er tijd wordt gereserveerd voor u en niemand anders dan meer een boeking kan doen waardoor wij inkomen mislopen.

 

RESERVERINGSVOORWAARDEN SCHMINKEN, BELLYPAINT EN BODY-ART PARTICULIEREN

 • Een boeking is definitief gereserveerd als het geld op onze rekening zichtbaar is tenzij anders is overeengekomen.
 • Wanneer de overeengekomen kosten niet binnen de gestelde termijn zijn overgemaakt op onze rekening, annuleren wij de gemaakte afspraak. De dag kan dan weer gereserveerd worden door een ander.
 • Indien er sprake is van overmacht wordt er gezocht naar een alternatief. Mochten wij geen passende oplossing kunnen vinden, dan kunnen wij de boeking alsnog annuleren.
 • SweetArtZZ is niet aansprakelijk voor opgelopen schade tijdens de workshops.

 

VOORWAARDEN BEELDMATERIAAL

 • Er kunnen tijdens de activiteiten van SweetArtZZ foto's worden gemaakt, welke gebruikt kunnen worden voor de website of andere publieke sites. Tenzij van tevoren anders aangegeven mag SweetArtZZ al het gemaakte beeldmateriaal hiervoor
  gebruiken.

 

ANNULERINGSVOORWAARDEN SCHMINKEN/GLITTERTATTOOS/KINDERFEESTJES/WORKSHOPS

 • Reserveringen kunnen tot 5 dagen voor de geboekte datum kostenloos geannuleerd worden.
 • Indien de reservering minder dan 5 dagen voor de geboekte datum geannuleerd wordt, rekent SweetArtZZ 50% van de rekeningkosten.
 • Indien de reservering minder dan 48 uur voor de geboekte datum geannuleerd wordt, rekent SweetArtZZ 100% van de rekening kosten.
 • Deze kosten brengen wij in rekening omdat er tijd wordt gereserveerd voor u en niemand anders dan meer een boeking kan doen waardoor wij inkomen mislopen.
 • Op feestdagen geldt een annuleringtermijn van 10 dagen omdat dit erg gewilde dagen zijn. Indien de reservering minder dan 10 dagen voor de geboekte datum geannuleerd wordt, rekent SweetArtZZ 100% van de rekening kosten.

 

BETALINGSVOORWAARDEN

Bedrijven ontvangen per e-mail een factuur, die binnen 14 dagen na factuurdatum moet worden betaald op het rekeningnummer van SweetArtZZ. Andere betalingstermijnen worden van tevoren eventueel afgesproken/aangegeven en vervolgens vermeld op de factuur. Bij het uitblijven van betaling, na een herinneringsfactuur is SweetArtZZ genoodzaakt €15,- exclusief BTW adminstratieve kosten in rekening te brengen. Derhalve kunnen er wel andere betalingsmogelijkheden en termijnen worden vastgesteld, mits dit overeengekomen is in geschrift.

 

AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Als klant van SweetArtZZ ontvangt u van ons facturen en nieuwsbrieven. Hiervoor hebben wij uw gegevens nodig. Met de nieuwe privacywetgeving worden uw persoonlijke gegevens beter beschermd. Ons privacybeleid is vernieuwd en voldoet aan de nieuwste privacyregels. Daarmee zijn uw gegevens bij ons in vertrouwde handen. Zorgvuldigheid staat daarin altijd centraal. SweetArtZZ zal uw gegevens nooit delen met derden of verkopen.

Wenst u geen nieuwsbrieven meer te ontvangen, dan kunt u zich via een link in de mail afmelden.