SweetArtZZ
 
Mixed Media half face.jpg

Workshops

Creativiteit is vernieuwing. Iets nieuws zien, iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken. Creativiteit is waarnemen, denken én doen. Creativiteit is de drang naar originaliteit. Een idee alleen is niets. Je moet er ook wat van maken. Creativiteit is nauw verbonden met kunst. Soms begint dat met een idee. Maar soms begint dat ook gewoon met het materiaal.

SweetArtZZ wil laten zien dat iedereen creativiteit in zich heeft en dat wat verscholen zit eruit laten komen! Ongeacht leeftijd, afkomst of interesse gelooft SweetArtZZ dat iedereen iets nieuws kan creëren.

Wil jij ook iets nieuws creëren en een leuke workshop volgen? Of heb je iets te vieren? SweetArtZZ verzorgt leuke workshops voor feesten (bijv. babyshower, vrijgezellen-, verjaardags-, bedrijfsfeesten etc.). 

Ben je alleen? Geen probleem! Daarvoor hebben we de inloopworkshops. Wel hebben we minimaal 3 aanmeldingen nodig om deze door te laten gaan.

Bij SweetArtZZ of op locatie? De workshops worden gegeven op locatie (buiten Almere worden er reiskosten berekend) of op één van SweetArtZZ' locaties, wat jij wilt! SweetArtZZ zorgt voor de materialen, voorbereiding en het opruimen, JIJ zorgt voor de gezelligheid en de mensen!

Niet creatief genoeg? Onzin!! Iedereen kan een waar kunstwerk maken! Sta versteld van je eigen 'kunnen' en na afloop hangt/staat jouw eigen kunstwerk misschien wel in huis!

Kies één van de volgende WORKSHOPS: